De fleste bilister efterspørger nye og smarte luksusbiler til lavpris, og dette dilemma kan være vanskeligt at opfylde til fulde, da man ofte får, det man betaler for.

Komfortable luksusbiler er væsentligt dyrere end de helt billige biler, hvilket især skyldes statens kraftige 180 % afgift på nye biler, der reelt tredobler bilens pris, hvilket især rammer de dyre luksusbiler.

Nu har det økonomiske bilmærke Hyundai imidlertid lanceret flere smarte biler gennem de seneste par år, som private kan få billig adgang til gennem privatleasing Hyundai.

 

Udgifter til Hyundai leasing

Private kan nu lease bil og opnå de samme fordele med privatleasing Hyundai, et gode som erhvervslivet har nydt glæde af i mange år. Private bilkøbere kan se frem til mange udgifter i de kommende år, hvis de køber bil til de normale markedspriser. Kontantprisen på nye biler er ofte omkring 100.000 – 300.000 kr., og køber man på afbetaling kommer der jo endda renter oveni beløbet, og man må også påregne udgifter på serviceeftersyn og reparationer efter nogle års brug.

Den største udgift for bilkøbere er imidlertid selve værditabet, som man altid vil få ved salg af en brugt bil. Dette er store og varierende udgifter, som kan være svære at budgettere med i privatøkonomien.

Ved at lease en bil slipper man for både værditabet, udgifter til reparationer og service, og man kan nemmere have et fast budget til biludgifter hver måned, og man har ikke de store startomkostninger, så derfor kan privatleasing Hyundai være en gylden mulighed for mange bilister, der for et beskedent beløb hver måned kan få adgang til en helt ny stor luksusbil som eksempelvis Hyundai i30, der fra ny koster 175.000 kr., og bilen kan faktisk leases privat for kun 2.695 kr. om måneden med en startydelse på kun 9.995 kr.

Egenskaber for bilen Hyundai i30

Denne personbil er luksuriøst udstyret med alle de mest moderne bekvemmeligheder indenfor både komfort og sikkerhed, så bilens passagerer kan få en behagelig transport i mange år fremover til dækning af deres kørselsbehov.

Bilen er velegnet til både små og større familier, idet den kan fås som både 3-dørs eller 5-dørs udgave og som stationcar med et ekstra stort bagagerum. Bilen kan fås med en økonomisk 1.4 liters motor, der har en topfart på 183 km i timen samt kører gennemsnitligt 18 km på en liter brændstof.

Man kan også vælge den kraftige dieselmotor på 1.6 liter, der har en topfart på 219 km i timen, men til gengæld kører den kun omkring 14 km på en liter brændstof, hvilket stadigt er økonomisk. Bilen ligger stabilt på vejen, og den reagerer fint med en kraftig acceleration med sine 186 hestekræfter, samt den er nem at styre.

Hyundai i30 anvender enten en 6 gears manuel gearkasse, men den kan også fås automatisk med hele 7 trin, der opererer efter standarden DCT dobbeltkoblingsgearkasse, der sikrer et behageligt og mere brændstoføkonomisk gearskifte. Bilen har et sporty look med aerodynamisk design, der effektivt reducerer vindmodstanden under kørslen.

Desuden har bilen elektroniske sidespejle, bagrudevisker, regnsensor, tågelygter med LED-kørelys. Sæderne i bilen indstilles elektronisk til at give den maksimale siddekomfort, og bilens lydanlæg består af radio med CD-afspiller, Mps og 4 højttalere placeret strategisk i bilen. Temperaturen kan nemt indstilles, da alle modellerne kommer med fuld airconditionanlæg, og der findes endda en praktisk kølefunktion til drikkevarer i bilens handskerum.

Bilens sikkerhed er i topklasse, da bilen har hele 6 airbags samt det elektroniske stabilitetskontrolsystem (ESC) indbygget, der ved udskridning under kørslen nemt kan hjælpe bilen på rette vej igen. Bilen har aluminiumspedaler, centrallås, elruder samt MacPherson hjulophæng, således bilen altid både kører velafbalanceret og komfortabelt.

Alt i alt er der tale om en praktisk og universelt anvendelig bil, som de fleste kan være stolte over at anvende i dagligdagen.

Billede: theKCB