Den heftige konkurrence blandt bilforhandlerne har nu ført til mange nye tilbud på leasingmarkedet, idet man kæmper med næb og kløer om kundernes gunst.

Her kommer en anmeldelse af bilen Hyundai i30, der viser mulighederne for at lease bil på yderst lempelige vilkår. Nu kan private nemlig opnå samme vilkår som erhvervskunderne, således det er muligt med et beskedent beløb hver måned at køre rundt i en ny prestigefyldt bil med alle de mest moderne faciliteter indbygget.

 

Bilen Hyundai i30

Man kan få denne bil i flere udgaver, idet man kan vælge at få denne personbil som 3-dørs eller 5-dørs udgave, som sedan, stationcar eller van, og endeligt kan man vælge mellem forskellige motorstørrelser i både benzin og dieseludgave.

Den billigste udgave er en 3-dørs van til 142.000 kr., men den store 5-dørs udgave i stationcar koster 205.000 kr. Priserne er oplyst inklusiv moms, afgift og standardudstyr. Den mest populære model er familieudgaven af Hyundai i30 som sedan i 5-dørs udgave til 190.000 kr.

Hvis man vælger den frække turboladede Hyundai i30 får man hele 186 hestekræfter, hvilket er mere end rigeligt til at give bilen trækkraft og høj topfart samt gode styre- og køreegenskaber. Bilen er konstrueret i et sportsmæssigt præg men også med en perfekt afbalancering med sine 18” alufælge, dobbelt udstødning, frække rode syninger samt god plads og mange praktiske detaljer, der er skabt netop til hverdagens mest forekommende udfordringer.

Man kan vælge mellem en 6 manuelle gear eller en 7 gears automatgearkasse, og de anvender den moderne teknologi DCT dobbeltkobling. Bilen kommer med en mængde af fornuftige faciliteter såsom:

 • Aerodynamiske sidespejle med indbygget blink
 • Elektronisk styrede sidespejle
 • Bagrudevisker med automatisk regn sensor
 • Tågelygter med LED-kørelys
 • Førersæde med elektrisk lændestøtte
 • Radio med CD-afspiller, Mps og 4 højttalere
 • Handskerum med kølefunktion til drikkevarer
 • Aircondition giver mulighed for et behageligt indeklima og holder bilen dugfri
 • Bilen er nem at manøvrere med sin dynamik og kvikke respons
 • MacPherson hjulophæng sikrer bilen med øget komfort og præcision
 • Sikkerhed i topklasse med elektronisk stabilitetskontrolsystem (ESC) og 6 airbags
 • Pedaler i aluminium giver en gennemført sportslig fornemmelse
 • Ekstraudstyr er navigation samt læderkabine

Bilen kører ved blandet kørsel omkring 18 km. pr. liter brændstof med en standard benzinmotor på 1.4 liter med 100 hestekræfter. Accelerationen er på 12.7 km/sekund, og topfarten er 183 km i timen.

Hvis man vælger dieseludgaven på 1.6 liter, kan man komme op på en gennemsnitlig brændstoføkonomi på imponerende 28 km/liter, og denne version har 110 hestekræfter, en acceleration på 11.1 km/sekund, og topfarten er 190 km i timen.

 

Konklusion om Hyundai i30

Man får forbløffende meget bil for pengene, og bilen er fuldt ud sammenlignelig med meget dyrere biler, så det er en snusfornuftig investering at vælge denne bil til mange formål.

Erhvervslivet kan nemt anvende bilen som van til en yderst konkurrencedygtig pris, og private kan byde glæde af den rummelige sedan eller stationcar, der er ideel til familiebrug. Med privatleasing kan man faktisk starte med en billig engangsydelse på kun 9.995 kr. samt en månedlig ydelse på 2.695 kr.

Det at lease bil giver jo mange fordele for brugerne, idet man dels kender sine fremtidige udgifter til bil hver måned, man har altid adgang til en nyere moderne bil, man har intet værditab på bilen, man slipper for uventede udgifter til service og reparationer, og man kan nemt udskifte bilen til en anden og mere passende model.

Det er normalt kun billigere i længden at købe bilen selv, hvis man ønsker at beholde samme bil i mindst fire år ud i fremtiden, og langt fra alle kender sit fremtidige kørselsbehov.

Billede: Kroiz