Selvom man har en god økonomi, så vil man naturligvis gerne slippe billigst muligt i forbindelse med en bilhandel, og der kan spares rigtig store beløb ved at købe en brugt bil i forhold til bilens nypris, især hvis man får en reelt ny bil men til brugtprisen. Audi har lanceret begrebet Audi Approved Plus (AAP) på samtlige deres modeller, for dermed at give køberne yderligere tryghed og sikring mod uventede udgifter i de kommende år.

Der er således mest at spare, hvis man er på udkig efter Audis mest eksklusive model R8, der koster over 3 millioner kr. fra ny. Udvalget af brugte biler er meget lille, men man kan faktisk undertiden finde en lækker brugt Audi R8 på Audis hjemmeside til en noget lavere pris og med fuld garanti, og på den måde kan man virkelig komme rundt med stil og elegance i en helt ekstraordinær bil.

Sportsvognen Audi R8

En Audi R8 er en 2-personers sportsvogn til den kræsne køber med masser af benzin i blodet. Bilen er uden sammenligning Audis kraftigste og hurtigste serieproducerede model gennem årene, og det skyldes nok den store V-10-benzinmotor, der kan fås enten med 540 hk eller med 610 hk, og derved kan man opnå en topfart på hele 330 km/t og en accelerationstid fra 0-100 km/t på bare 3,2 sekunder.

Uanset om kommer i en ny eller brugt Audi R8, så er det i en ægte sportsvogn, der alligevel er godkendt til kørsel på offentlige veje, og bilen har ikke overraskende vundet prisen som årets sportsbil i blandt andet European Car magazine, Autobild, Fifth Gear og Automobile Magazine. Bilen er helt overlegen og suveræn på flere områder, idet den har disse kvaliteter:

  • Spontan speederrespons.
  • En karakteristisk motorlyd.
  • Aerodynamisk design.
  • Fabelagtige køreegenskaber for en racerbil.
  • Permanent quattro-firehjulstræk.
  • God stabilitet og vejgreb.
  • Drejekontakt på rattet kan indstilles efter underlaget type (våd/tør/sne).
  • Lav egenvægt på grund af lette konstruktionsmaterialer (kulfiber).

Sikkerhed med AAP garantien

Man har absolut intet at frygte som bekymret bilkøber, når man køber en brugt Audi R8 eller en anden bil med Audis AAP garanti, da man med denne slipper for alle uventede udgifter til service og reparation på bilen i de kommende år. Audi giver nemlig to års fuld garanti på AAP biler på samme måde som salg af nye biler, men derudover giver de yderligere en udvidet serviceaftale med i købet, der løber i to efterfølgende år, eller til bilen har rundet 40.000 kørte km.

I forvejen har Audis egne teknikere gennemgået bilen, således eventuelle fundne fejl og mangler nu er udbedret, og på den måde er bilen altså nu i samme stand som en helt ny bil dvs. med nye dele overalt og 100 % i orden men blot lettere tilkørt med nogle få tusinde km. Skulle man i hele garantiperioden alligevel komme ud for et nedbrud og andre typer problemer, så dækker Audi alle omkostningerne herunder både arbejdsløn og reservedele.