For de fleste personer er det ikke muligt at indfri en af barndomsdrømmene med en lækker og hurtig sportsvogn, men faktisk er det muligt at finde en sportsvogn til en fornuftig pris. Audis topmodel er en Audi R8, der er en tosædet sportsvogn til den kræsne køber med benzin i blodet. Bilen er den stærkeste og hurtigste serieproducerede gadebil fra Audi nogensinde, og den fås normalt i en coupé-udgave med en V-10-benzinmotor på omkring 600 hestekræfter. Denne sportsvogn har en topfart på 330 km/t, og bilens acceleration fra 0-100 km/t er på kun 3,2 sekunder. Derfor er det ingen overraskelse, at Audi R8 har vundet prisen som årets sportsvogn i blandt andet European Car magazine, Autobild, Fifth Gear og Automobile Magazine. Uanset om man kommer i en ny eller brugt Audi R8, så vil man vække opsigt overalt, da der er tale om en bil med masser af motorkraft og lækkert design, men bilen koster trods alt mellem 3 og 4 millioner kr., så derfor er denne slags biler forbeholdt de velstillede.

AAP garanti fra Audi

Audi har for nylig indført et nyt koncept i Europa, hvor købere til brugte Audi biler får en utrolig omfattende garanti med i købet, og garantien hedder Audi Approved Plus eller AAP. En typisk bil med AAP er blot 1-2 år gammel og har kørt få tusinde km, og bilen er i samme stand og har samme performance og udseende som en helt ny bil, men prisen er stadigt noget lavere end bilens nypris. Audi har nemlig gennemgået disse udvalgte biler så nøje, at alting er tjekket og 100 % i orden på bilen. Alle uoriginale samt slidte og defekte dele er udskiftet med helt nye og originale Audi-dele, så der er faktisk tale om en ny men lettere tilkørt bil, som man kunne sige, var en udstillingsmodel eller en demonstrations bil. Man får 2 års fuld garanti på bilen samt en omfattende serviceaftale, der også løber i 2 år, eller til bilen har kørt 40.000 km i alt. Derudover får man en gratis vejhjælpsaftale med i prisen, så man overalt i Europa kan kontakte Audi og få en tekniker ud på stedet, så man kan få afhjulpet problemet og komme videre i egen bil eller i en lånebil. Det er yderst betryggende for en køber af en brugt bil, at man ikke skal påregne uventede udgifter på bilen i denne lange garantiperiode, så derfor kan man trygt købe en bil med AAP.

Sportsvognen Audi R8

Som før omtalt så er Audi R8 Audis topmodel af sportsvogne, der byder på kvalitet og luksus sammen med køreglæde, fart og komfort. Audis hjemmeside finder man undertiden en brugt Audi R8 med AAP, så her kan man spare store beløb i forhold til bilens nypris, og man får stadig en nyere og lettere tilkørt bil mellem hænderne samt fuld garanti fra Audis side, så man ikke kan se frem til kæmperegninger på skjulte problemer ved bilen. En Audi R8 er et oplagt valg, hvis man gerne vil have en spontan speederrespons, en karakteristisk motorlyd, et aerodynamisk design og fabelagtige køreegenskaber som en ægte racerbil. Bilen har naturligvis permanent quattro-firehjulstræk, hvilket giver den en god stabilitet og et godt vejgreb. Man kan desuden via en drejekontakt på rattet indstille bilen til kørsel på enten tør, våd eller en snedækket overflade. Bilen er let, da den er fremstillet af aluminium og kulfiberforstærket plastik, og det giver desuden øget stivhed og gode kollisionsegenskaber.