Audi opfattes af mange bilister som den ultimative luksusbil, og model TT er jo Audis hurtige sportsmodel, så det vækker masser af prestige, selv når man kommer rundt i en ny eller lettere brugt Audi TT. Disse biler har en nypris i området 600.000-700.000 kr., hvilket jo er mange penge for en bil, men det er faktisk muligt at købe en lettere brugt Audi TT lidt billigere end nyprisen, selvom bilen på alle områder er at betragte som en ny bil både med hensyn til udseende, egenskaber, slitage samt garanti. Audi har nemlig skabt konceptet AAP, der betyder Audi Approved Plus, som er Audis garantistempel til bilkøbere at lettere brugt Audi biler. På Audis hjemmeside ser man det samlede udvalg af brugte Audi TT modeller med AAP.

 

Fordele ved at købe med AAP garanti

Hvis man køber en brugt Audi TT med AAP, så vil den ofte være lidt dyrere end en tilsvarende bil uden AAP, men man bør nøje overveje, om man vil risikere at købe bilen uden AAP for blot at spare et mindre beløb, der ofte er givet godt ud. Man får nemlig rigtig meget for pengene, så i længden er det måske bedst at ofre lidt på AAP garantien fra Audi, der jo omfatter dels 2 års fuld garant samt 2 år efterfølgende med en fri serviceaftale samt fri autohjælp overalt i Europa, så med en AAP serviceaftale kan man altså trygt se fremtiden i møde og ikke se frem til uventede udgifter til service og reparation på sin bil.

AAP aftalen løber indtil bilen har kørt maksimalt 40.000 km eller i 2 hele år efter 2 års garantiperioden, så man kan altså opnå sikring i måske fire år fra Audis side, og dette må betragtes som en yderst bekvem og tryg sikkerhed for nye bilkøbere. Hvis man derimod ikke har AAP, så foreligger der jo en mulighed for, at gearkasse, motor, kobling, differentiale eller andre dyre komponenter på bilen skal udskiftes og giver ekstra udgifter på måske 25.000-50.000 kr. eller mere, så man bør jo derfor sammenligne den ønskede bil med elelr uden AAP serviceaftale, før man tager den endelige beslutning. Hvis priserne er næsten ens, så bør man naturligvis vælge en bil med AAP serviceaftale, da man således er godt forsikret mod uventede udgifter på bilen.

 

Årsager til at købe en brugt Audi TT

Der findes flere gode grunde til at anskaffe sig en brugt Audi TT, idet man dels får en nyere og let tilkørt luksuriøs sportsvogn, der vækker opsigt og prestige, uanset hvor man kommer hen. TT modellen er en velkørende sportsvogn i et stilrent og sportsligt design, og den fås både i en traditionel coupé-udgave med fire sæder eller som en roadster-udgave med canvas-kaleche og to sæder. Denne type luksusbiler er kendetegnet ved en kraftig motor med en potent motorlyd, en høj acceleration, et godt vejgreb, stilrent design samt høj kørekomfort, som giver en køreoplevelse i særklasse.

Billede: RobGreen

Billede: Michi1308

Billede: RobGreen