Synes du også det kunne være dejligt at have en bil indimellem, men er det ikke noget du har et behov for til hverdag, hvor du måske har kort til skole eller arbejde? Så er du formentlig en af dem, der kunne få stor gavn af DriveNow Bybiler og deres lignende koncept LetsGo, der begge er delebilskoncepter, der gør det nemt og enkelt at låne en bil for en kort periode.

Delebiler til Københavnerne

DriveNow Bybiler er et delebilskoncept udviklet og iværksat i samarbejde med BMW. DriveNow er et mobilt og fleksibelt koncept, der giver kunderne adgang til deres biler, der er tilgængelige i hele Københavnsområdet. Det er altså et godt tiltag for de mange københavnerne, der ikke har en bil, men i ny og næ kan have brug for en bil.

De fleste københavnere har ikke bil, da de ikke har et behov til hverdag, fordi de ikke har råd eller synes det er for besværligt at have bil i København. Ikke desto mindre kan man godt få behov for en bil indimellem. Det kunne for eksempel være til en tur i IKEA, hvis det står ned i stænger med regn eller lignende. På den måde er det et rigtig smart koncept, der gør det muligt at låne en bil for en kort periode.

DriveNow tilbyder spritnye BMW’er og muligheden for at hente og aflevere bilen lige hvor det passer dig indenfor operationsområdet, der indtil videre kun dækker København (det er formentlig også her behovet er størst lige for tiden, da der bor mange unge mennesker, der ikke har råd til at have bil).

Det er altså en enormt fleksibel service, der i mange tilfælde giver dig mulighed for at finde en bil meget tæt på din hoveddør.

Konceptet vil formentlig blive udbredt mere med tiden og forhåbentlig også blive billigere, da det er en smule dyrt lige nu. Det er i hvert fald kun til korte ture, hvis man ikke har lommen fuld af penge.