Kvinder og mænds foretrukne biler

Det er ingen hemmelighed, at en sportsvogn er til mænd. Men der er en lille gruppe kvinder, der også tænder på sportsvogne.  Den mest solgte bil til kvinder er Volkswagen up. Den mest solgte bil til mænd er Volkswagen up. Den bil der er på toplisten hos kvinder er Toyota Aygo og hos mænd er det også Toyota Aygo. Hvor meget klogere blev vi af det, ikke spor. Men der må da være forskelle? De mænd jeg taler med, plejer sjældent, at være til de samme biler som kvinder.

Kvinder der tør at skille sig ud

Der findes nogle få kvinder i Danmark, der tør at skille sig ud. Det kan være ved at købe en gammel fed klassisk bil, som oser af charme. Det kan også være ved at være super materialistisk og købe en benzinslugende og forurenende, men lækker bil. Fx købte Christina Hembo, som er urproducent og har deltaget i “Vild med dans”, for fem år siden sin egen røde Ferrari 412. Det er sådanne kvinder vi både hader og elsker på samme tid. De tør og de gør det!

Derfor kan kvinder lide sportsvogne

  • Det inspirer dem
  • Sportsvogne er lækre
  • Bilerne symboliserer rigdom og magt
  • De viser andre kvinder, at de tør!

Så mange sportsvogne bliver der købt

Tallet ændrer sig hele tiden og kvinder ændres. De fleste biler kvinder køber er mindre biler. Det er typisk biler som Suzuki Alto, Citroën C1, Peugeot 107 og Toyota Aygo. Men også biler som VW Scirocco, roadster Mazda MX-5, BMW Z4, Audi TT og Porsche Boxster er solgt til kvinder. Der er dog kun tale om en håndfuld kvinder, hvorimod de mindre biler bliver købt af flere tusinde kvinder.

Følelser

Når man køber en sportsvogn vækker det følelser. For det første er det lidt af et adrenalinchok, bare at skrive slutsedlen under. En sportsvogn kører afsindig hurtigt og man får derfor følelsen af frygt og en rus på en og samme tid.

 

Billede: nakhon100