Lej en sportsvogn

Sportsvogn Ferrari 412 fik opmærksomhed da Christina Hembo, urproducent og deltager i “Vild med dans”, for fem år siden gjorde drømmen til virkelighed og købte sin egen knaldrøde Ferrari 412. Det er ikke kun de rige og kendte, der kan køre sportsvogn. Det kan vi alle. Man kan nemlig leje en sportsvogn. Det kunne være en idé, hvis man vil gøre indtryk på en kvinde. Det kunne også være sjovt at tage en tur med vennerne i en sportsvogn.

Bildrømme

bildrømme.dk, kan man leje en sportsvogn. Du kan fx leje dem billigt, hvis det bare er for 15, 30 eller 45 minutter. Der koster de henholdsvis 699, 1399, 2099 kroner. Du kan også leje en sportsvogn til særlige events, bryllupper, konfirmationer mm.

Bryllup

Bliv afhentet i kirken af en chauffører, lad gommen køre bilen selv fra kirken – med sin brud ved siden af sig – og lad brudeparret nyde en dejlig køretur fra kirken, ud til fotografen, og ankom til festen med stil. Chafføren venter imens, og sørger selv for at køre bilen hjem igen, så I kan nyde en festlig aften uden at skulle bekymre Jer om at aflevere bilen igen. Kun fantasien sætter grænser. Man har selv mulighed for at komme med ønsker til sådan en bryllupstur.

Polterabend

Overraskelser er alfa omega i forbindelse med en vellykket polterabend, og hvad kan være bedre end at overraske gommen med en tur bag rattet i en Ferrari, Lamborghini, eller en af de andre lækre sportsvogne!? Glæd din bedste ven, bror, søster, fætter, kusine. ja, stort set hvem som helst, med en tur bag rattet i en ægte italiensk Ferrari, en eksotisk Lamborghini eller måske en stilren Porsche.

Konfirmation

Gør den store dag endnu større, og lad os afhente konfirmanden ved kirken i en sportsvogn. De kører hvert år mellem 70 og 100 nye konfirmander i alt fra Ferrari til Lamborghini, Porsche og Aston Martin. De har mere end 10 års erfaring og lægger stor vægt på, at alt fungerer til punkt og prikke. De afhenter f.eks. konfirmanden ved kirken, kører en tur på ca. 25-30 min. og ankommer derefter til festlokalet, eller privat adressen, alt efter hvordan det passer ind i Jeres planer for dagen. De er fleksible og sørger selvfølgelig for at der også er tid til at få taget billeder med bilen!