Audi har produceret kvalitetsbiler i de sidste mange år, og de slog især igennem med personbiler til folket med modellen Audi 80, som senere blev til Audi A4, som stadig sælges som en god normal luksusbil til familiebrug samt firmabrug. Hvis man havde brug for en større og kraftigere bil end Audi A4, måtte man købe en Audi A6 eller A8, og disse er en del større og dyrere end den normale Audi A4. Der må tilsyneladende have opstået et behov for en bil større end Audi A4 og mindre end A6, og derfor kunne Audi i 2007 lancere bilen Audi A5, som skulle opfylde dette behov. Men hvad kan man opnå ved at købe bil og tilbehør Audi A5?

Hvorfor skabte man Audi A5?

Audi har de sidste mange år kæmpet om kundernes gunst i konkurrence med især de andre tyske bilproducenter Mercedes og BMW, og derfor kræver det hele tiden fornyelse og udvikling blandt deres modeller af biler samt tilbehør, så de ikke falder bagud i denne vigtige konkurrence om markedsandele. Audi havde brug for en stor mellemklasse bil, der kunne konkurrere mod BMW´s Serie 3 Coupé og Mercedes- Benz CLK-klassen. Audi A5 er altså en kraftig sportspræget bil, som især skulle signalere en nydelig og nyttig sporty bilmodel. Audi averterede lanceringen af A5 som en kombination af en sportslig coupé, en komfortabel sedan og en fleksibel familiebil. Med en Audi A5 kan man komme frem med stil og elegance på en sjov, stabil og sikker måde.

Pris for bil og tilbehør Audi A5

En Audi A5 koster alene 519.000 kr., og den kører gennemsnitligt 17,2 km/l og har en topfart på 230 km/t. Fra nul til 100 km/t klares på 8,2 s, hvilket er imponerende hurtigt for denne store bil. Bilen ligger virkelig godt på vejen, og den virker i alle henseender velkørende, velindrettet og rummelig, men desværre kan den højst medbringe 4 personer. Man kan få masser af tilbehør til Audi A5, og man kan på Audis hjemmeside få et komplet overblik over deres tilbehør Audi A5. Her kan man se alle de mange smarte fælge, spoilere, afgangsrør, pedalstøtter, sidepaneler og andre former for smart styling af bilen. Audi A5 har naturligvis en kabine i læder med komplet klima- og lyd-anlæg med fuld integreret navigation. Konklusionen bliver, at Audi er en dyr men flot bil, der samtidig oser af kvalitet, prestige og elegance, og bilens køreegenskaber er helt i topklasse, så Audi A5 skal nok slå an på markedet i konkurrencen mod BMW og Mercedes.

Billede: Michael248

Billede: AlBargan